Sorteig Enigma

Guanya una experiència gastronòmica en
el restaurant Enigma by Albert Adrià

Sortegem 4 sopars per a 2 persones al restaurant Enigma by Albert Adrià (Barcelona), distingit amb 1 estrella Michelin. 

Participar és molt fàcil! 

    • Compra una ampolla d’Oli Bargalló Arbequina, Picual i/o Coupatge de 750 ml. en algun d’aquests establiments: Sorli Discau, Caprabo, Condis, Valvi, Dusa -Detallistas Unidos SA-, Consum i Carrefour España. 
    • Guarda el ticket de compra i el collarí on trobaràs un codi que has d’introduir en aquest formulari, juntament amb les teves dades. 
    • El sorteig es realitzarà  el dia 1 de cada mes i durant 4 mesos des del dia 1 de novembre del 2022. El nom de l’últim premiat/da es publicarà  el 1 de febrer del 2023. 
    • El nom del/la guanyador/a es publicarà aquí i també en els nostres perfils socials de facebook i instagram.

 

Bases legals del concurs aquí.   

Protecció de dades aquí.    

 

NOTA IMPORTANT: La promoció vàlida fins al 1 de febrer del 2023. L’organitzador es reserva el dret d’efectuar qualsevol canvi, suspendre, cancel·lar o ampliar en el temps d’aquesta promoció

Responsable: OLIS BARGALLO, S.A. CIF A08871386 – C/ FRANCIA 5, 08769-CASTELLVI DE ROSANES

La finalitat del tractament de les dades per a la qual vosté dóna el seu consentiment serà la de gestionar les dades dels clients/usuaris que accedeixin al formulari de contacte de la pàgina web de l’entitat, contestar les consultes i/o enviar publicitat de productes o serveis que puguin ser del vostre interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l’activitat i no se cediran a tercers, llevat d’obligació legal. Vostè té dret a l’accés, rectificació oa sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits en els termes previstos a la Llei, que podrà exercitar mitjançant escrit dirigit al responsable d’aquests a la direcció d’e-Mail info@olisbargallo.com.