Sorteig Oli Gratis per a un Any

Guanya 50 l d'oli d'oliva cada mes!!

  • Guanyadora del mes de desembre 2023: Núria Céspedes (BCN).
  • Guanyadora gener 2024: Raquel Castellanos (Castelldefels).
  • Guanyadora febrer 2024: Andrea Jiménez Villalba (La Bisbal de l’Empordà).

Guanya l’oli que necessitaràs en un any! Sortegem 50 l d’oli d’oliva cada mes! Guanyar és molt fàcil.

  • Busca i compra les ampolles d’Olis Bargalló (Arbequina, OOVE i Picual de 750 ml.) amb el collaret del concurs (com el de la foto). Hi trobaràs un codi numèric que hauràs d’escriure en aquest formulari, juntament amb les teves dades personals. Pots participar amb totes les ampolles (i codis) que vulguis.   
  • Realitzarem 4 sortejos -1 cada mes-. Entre el dia 1 i 5 de cada mes següent, i es publicarà el nom del/la premiat/da als nostres perfils de Facebook i Instagram les XXSS d’Olis Bargalló, així com en aquest web.
 

NOTA IMPORTANT: La promoció és vàlida fins al 30 de març del 2024. L’organitzador es reserva el dret d’efectuar qualsevol canvi, suspendre, cancel·lar o ampliar en el temps d’aquesta promoció. Olis Bargalló es reserva el dret a utilitzar imatges dels guanyadors per a fins publicitaris.

Responsable: OLIS BARGALLO, S.A. CIF A08871386 – C/ FRANCIA 5, 08769-CASTELLVI DE ROSANES

La finalitat del tractament de les dades per a la qual vosté dóna el seu consentiment serà la de gestionar les dades dels clients/usuaris que accedeixin al formulari de contacte de la pàgina web de l’entitat, contestar les consultes i/o enviar publicitat de productes o serveis que puguin ser del vostre interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l’activitat i no se cediran a tercers, llevat d’obligació legal. Vostè té dret a l’accés, rectificació oa sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits en els termes previstos a la Llei, que podrà exercitar mitjançant escrit dirigit al responsable d’aquests a la direcció d’e-Mail info@olisbargallo.com.