La nostra història

Olis Bargalló va néixer el 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona) de la mà de Josep Mª Ferrés Sunyol. Ja per aquella època recorria els millors mercats per a comprar els millors olis per a portar-los fins a les cases dels seus veïns. La seva filla Teresa, amb el seu marit Francesc Bargalló, van mantenir el negoci i la passió pel món de l’olivera i de l’oli, la mateixa que quatre generacions més tard es manté més viva que mai.

Present i futur

Francesc Bargalló, quarta generació de la família fundadora, dirigeix l’empresa amb l’objectiu de convertir a la firma en una marca de referència i prestigi. 

 

I així ha estat. Al llarg de la nostra història, Olis Bargalló ha demostrat flexibilitat adaptant-se als nous temps i als nous consumidors, satisfent tant als cuiners de les llars, com les necessitats dels xefs dels millors establiments.

quicu bargallo ok

Crec que per a aconseguir que el nostre país continuï sent líder en el mercat i en la cultura de l'oli d'oliva, l'excel·lència és l'única via possible. I el primer que hem de fer és valorar el nostre oli com el millor del món. L'autèntic suc d'olives”.