Olis Bargalló estrena el seu primer oli d'oliva verge extra Ecològic

IMG_E5002Olis Bargalló estrena aquest estiu el seu primer Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic, un oli elaborat amb les millors olives de la nostra terra, i certificat pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE), organisme que regula els productes de màxima qualitat i respectuosos amb el medi ambient.

Es tracta d’un oli d’alta qualitat, resultat d’un coupage exclusiu d’Olis Bargalló, una selecció de les millors olives, elaborat amb cura i amb tota l’experiència d’una casa amb tradició olivarera des del 1850.

De sabor equilibrat i  agradable, i de color daurat amb un toc verd fosc, l’Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic Bargalló és ideal per a gaudir de l’essència de la dieta mediterrània.

L’oli es presenta en ampolla de vidre verd fosc, per a mantenir millor les qualitats organolèptiques del producte, i en envasos de 750 ml., per a facilitar el seu ús tant a les cuines com a les taules.

Aposta clara per la sostenibilitat i el medi ambient

Amb aquest llançament, la firma centenària reforça el seu posicionament cap a la cura del medi ambient, la sostenibilitat i l’ecologisme.

De fet, aquest mateix estiu Olis Bargalló també ha llançat i patentat les noves fundes higièniques d’un sol ús (elaborades en paper 100% reciclat i biodegradable), per a les seves ampolles d’oli i de vinagre de 250 ml. dels restaurants, donant una opció més ecològica i de qualitat als restauradors, front la recomanació de les autoritats a fer ús de les monodosi d’olis i de vinagres. Amb aquestes fundes el restaurador pot oferir la total seguretat al comensal de que l’ampolla està neta i lliure de virus.
[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_separator type=”normal” position=”center” color=”#649632″ border_style=”solid”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Últimes notícies

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][latest_post type=”boxes” number_of_columns=”4″ order_by=”date” order=”DESC” display_category=”0″ display_date=”1″ display_comments=”0″ display_like=”0″ display_share=”0″ display_author=”0″ category=”noticies” text_length=”0″][/vc_column][/vc_row]