III Convenció de Distribuïdors Oficials d'Olis Bargalló

[vc_row][vc_column][vc_column_text]El passat dimarts 28 de gener, vam celebrar la tercera Convenció de Distribuïdors Oficials d’Olis Bargalló, en La Barra de Carles Abellan (Hotel W, Barcelona). Va tornar a ser una jornada de treball, però també de germanor. On vam refermar una idea: junts arribem molt més lluny. 
L’equip directiu d’Olis Bargalló, encapçalat per Francesc Bargalló, així com el responsable de Marketing i Estratègia, Toni Rubiés, i el Cap de Vendes, Joan Carles Bueno, van explicar als assistents d’on venim i cap a on volem anar, així com les novetat d’aquest 2020.
Però realment, en aquesta ocasió, els grans protagonistes van ser els distribuïdors, ja que vam poder escoltar les seves experiències de la mà de tres exemples: SED Distribució, Bals Distribució i Distribucions Aral. Gràcies a Jaume Forcada, Míriam Bals i Pep Artigues pels vostres testimonis.
També vam poder escoltar els consells de Víctor Küppers, expert conferenciant que ens va parlar de com viure i treballar amb alegria. Küppers és un gran defensor de l’actitud com a eina per desenvolupar al màxim el potencial de les persones: “Vals el que valen els teus coneixements, les teves habilitats i la teva actitud, però l’actitud multiplica”. Apassionat de la psicologia positiva, el seu pensament es pot resumir en aquesta frase de Teresa de Calcuta que també ens va remarcar: “Que ningú que se t’apropi marxi sense sentir-se una mica millor i més feliç”.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]