Horeca

Olis Bargalló va néixer a Castellví de Rosanes (Barcelona) l’any 1850 de la mà de Josep Mª Ferrés Sunyol. Ja per aquella època, recorria els mercats d’arreu del territori per a comprar els millors olis i així, portar-los fins a les cases dels seus veïns. La seva filla Teresa, amb el seu marit Francesc Bargalló, van mantenir la passió pel món de l’oliva i de l’oli, la mateixa que quatre generacions més tard es manté més viva que mai.

Avui dia, Olis Bargalló, no només està present a les llars, sinó que és un dels olis favorits dels millors xefs i restauradors d’arreu del país.

El nostre oli, del camp a la teva cuina professional.

 

Escriu-nos per a demanar més informació sobre els nostres productes, distribució i preus per a professionals

Responsable: OLIS BARGALLO, S.A. CIF A08871386 – C/ FRANCIA 5, 08769-CASTELLVI DE ROSANES

La finalitat del tractament de les dades per a la qual vosté dóna el seu consentiment serà la de gestionar les dades dels clients/usuaris que accedeixin al formulari de contacte de la pàgina web de l’entitat, contestar les consultes i/o enviar publicitat de productes o serveis que puguin ser del vostre interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l’activitat i no se cediran a tercers, llevat d’obligació legal. Vostè té dret a l’accés, rectificació oa sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits en els termes previstos a la Llei, que podrà exercitar mitjançant escrit dirigit al responsable d’aquests a la direcció d’e-mail info@olisbargallo.com.

Crec que per a aconseguir que el nostre país continuï sent líder en el mercat i en la cultura de l'oli d'oliva, l'excel·lència és l'única via possible. I el primer que hem de fer és valorar el nostre oli com el millor del món. L'autèntic suc d'olives.