CARACTERÍSTIQUES

Frit Frit és un oli 100% vegetal acuradament elaborat amb oleïna de palma, gira-sol i gira-sol alt oleic. Gràcies a la seva composició alta en àcids grassos saturats (alt oleic), és un oli lleuger i ideal per a la fritada, ja que garanteix una millor resistència a altes temperatures (el seu punt de fum està en 235º). De fet, presenta una gran estabilitat de les seves propietats i resistència a l’oxidació, especialment quan se sotmet a altes temperatures, sense interferir, a més, en el sabor dels fregits.

I és que, Frit Frit és un oli amb sabor i color neutre, la qual cosa és ideal per a cuinar aliments als quals se’ls vulgui potenciar el seu propi sabor, sense aportacions de sabor extra.

A més, conté antioxidants naturals i antiescumejants que retarden la formació de compostos polars en els processos de fritada, allargant així, la vida útil i el rendiment del producte. Així mateix, aquests components eviten la formació d’escuma i fum durant el seu ús.

Per aquestes característiques, Frit Frit és un oli d’elevat rendiment, especialment en fregidores industrials. De fet, com dèiem, el punt de fum està a 235º, amb el que resisteix millor les altes temperatures gràcies a l’oleïna de palma. Per això, és ideal per a fritades professionals en cuines que busquen un gran rendiment.

La presentació en llauna metàl·lica amb envernissat interior i exterior, garanteix la seva conservació per més temps.

RANCIMAT

El rancimat és un mètode de mesura que es calcula a 110° d’estabilitat oxidativa, d’olis i greixos en condicions accelerades, basat en la inducció de l’oxidació de la mostra per exposició a elevades temperatures i flux d’aire.

PRODUCTEHORES RANCIMAT 100º
FRIT FRIT22 h
BARGASOL25 h
ALT RENDIMENT18 h
OLIVA50 h
VERGE EXTRA80 h
GIRA-SOL12 h

PRESENTACIÓ I FORMATS 

NOMFRIT FRIT 10L LLAUNA
REF. PRODUCTE5017802
CDI EAN8422994002044
FORMAT60 LLAUNA PER EUROPALET
NOMFRIT FRIT 20 L LLAUNA
REF. PRODUCT5017804
CODI EAN8422994009111
FORMAT44 LLAUNES PER EUROPALET

CONSELLS D’ÚS I CONSERVACIÓ

Frit Frit és un oli ideal per als quals busquen alta rendibilitat, sempre que es conservi en bones condicions i se segueixin algunes recomanacions d’ús. Aquí van algunes: