Olis Bargalló, gotes de solidaritat en temps de confinament

Aquests dies de crisi sanitària provocada pel COVID-19 en Olis Bargalló no hem parat de treballar. A més de garantir el subministrament a tots els punts de venda on es pot comprar el nostre oli, també hem iniciat la venda online, ja sigui a través de Amazon o des de la nostra botiga en la fanpage de Facebook.
Però el treball va més enllà. Perquè, malgrat que el nostre principal client i consumidor (el xef professional) ha hagut de baixar la persiana del seu restaurant, molts són els que han volgut posar el seu gra “d’arròs” per a ajudar en la mesura que sigui possible, tant als més afectats com als herois sanitaris. I allà també hi som!
Molt orgullosos i contents podem explicar-vos que aquests dies, des que va començar el confinament, hem posat la nostra “goteta d’oli” en el projecte liderat per Comer La Vanguardia i la periodista Cristina Jolonch, entre altres. Des de’Olis Bargalló donem litres d’oli per a què els cuiners del projecte #goutrouge, comandats per Romain Fornell de Caelis, puguin elaborar els plats que arriben cada dia als valents que lluiten contra el Covid-19 a l’Hospital Clínic de Barcelona i a les persones en risc d’exclusió que coordinen Arrels Fundació. Així mateix, també hem aportat l’oli necessari perquè els cuiners del restaurant Tejada Mar de Barcelona, liderats per Oscar Manresa, cuinessin 250 racions de paella per als sanitaris de l’Hospital de la Mar.
El nostre objectiu és ajudar i estar al costat dels que més el necessiten, i recordar a tots els nostres amics, clients i consumidors que Olis Bargalló continuarà treballant duro per a seleccionar i portar fins a les cuines els millors olis.