Cuina de confinament amb Olis Bargalló i els germans Torres

Des que el passat 14 de març entrés en vigor l’estat d’alarma, mitjançant el Reial decret 463/2020 pel qual s’obligava al confinament del país per a lluitar contra el coronavirus, els cuiners i cuineres professionals d’aquest país s’han hagut de quedar a casa, tancant d’aquesta forma qualsevol tipus d’establiment culinari públic. Però l’enginy dels xefs no ha parat, creant canals per a continuar oferint gastronomia als seus comensals, clients i amics des de les cuines de les seves cases. Així ho han fet els germans Torres, els qui mantenen un “Duel de cuina” diàriament des del seu perfil de instagram.
Des d’Olis Bargalló, que sempre hem estat al costat dels professionals de la cuina i dels amateurs dels fogons, hem volgut també aportar la nostra “gota d’oli”. En aquest cas, el propi gerent de Olis Bargalló, Francesc Bargalló, va fer lliurament aquesta setmana d’una caixa de Olis Bargalló perquè els germans Torres cuinin des de casa i així puguin continuar ensenyant receptes de cuina als usuaris. I ja pots veure la primera recepta en el seu perfil d’Instagram. 

#CuinaCasaOlisBargalló
D’altra banda, i per a ajudar en aquests moments de confinament a tots els consumidors dels nostres productes, des d’Olis Bargalló hem posat en marxa un nou repte a través del nostre perfil de Facebook i d’Instagram. Tots els que cuinin amb algun dels nostres olis i ho demostrin amb una fotografia, seran premiats amb un davantal Olis Bargalló i una garrafa de 2 l del nostre oli d’oliva verge extra cupatge. Els requisits d’aquesta promoció són:

  • Seguir-nos en Facebook o Instagram.
  • Tenir un perfil obert o públic.
  • Pujar la foto, vídeo o story on es vegi que s’ha cuinat o que es cuina amb*Olis Bargalló, usant les etiquetes #CuinaCasaOlisBargalló i #JoEmQuedoACasa. I etiquetar-nos, per a poder situar el post.
  • Només es pot fer lliurament d’1 premi per domicili i els participants han de residir a Catalunya.
  • La promoció acabarà quan arribem als 100 participants o s’acabi el confinament.