Bargasol, l'alt oleic dels grans xefs, ara també per a cuinar a casa

És un dels grans secrets dels cuiners professionals, l’oli vegetal alt oleic Bargasol, un 100% gira-sol amb un 81% d’àcid oleic, que és el màxim que es pot obtenir en un oli de gira-sol, i compost per àcids grassos monoinsaturats. Propietats i característiques que converteixen a aquest oli en l’ideal per a fregir, perquè suporta les altes temperatures sense produir tòxics ni alterar les seves qualitats, i perquè pel seu sabor neutre, es converteix en gran aliat de nombroses receptes. És un oli, a més, que produeix menys fums i olors, i dura molt més si es reutilitza en les fregidores. 
Fins ara, Olis Bargalló només oferia Bargasol en format professional per al client d’horeca (restaurants), però ara, aquest 2021, l’empresa ha ha llançat en format de 2 l. (també disponible per al client no professional).  Un envàs pràctic i còmode per al dia a dia.
El més semblant a l’oli d’oliva
Bargasol és un oli de gira-sol (no conté oli de palma) que per les seves característiques és el més semblant a l’oli d’oliva, especialment pels seus àcids grassos i alt oleic omega 9, a diferència de l’oli de gira-sol convencional que és ric en omega 6. Aquesta diferència garanteix una millor conservació. A més, l’oli Bargasol està compost per àcids grassos monoinsaturats, la qual cosa li permet resistir millor la fritada a altes temperatures (el seu punt de fum és de 220 °C), molt millor que altres olis de composició amb greixos poliinsaturats.
Per la seva qualitat, a més, Bargasol garanteix que el procés de fregir no serà un procés molt car, si es realitza correctament. La bona matèria primera és essencial per a optimitzar el procés. I encara que l’oli d’oliva verge extra està comprovat que és el més saludable per als fregits, amb Bargasol s’aconsegueixen tots els beneficis, a un preu més ajustat. A més, és perfecte per a aquells que no volen que l’oli aporte sabor als seus plats, perquè el seu sabor és molt més neutre que un oli d’oliva. 
 
[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_separator type=”normal” position=”center” color=”#649632″ border_style=”solid”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Últimas noticias

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][latest_post type=”boxes” number_of_columns=”4″ order_by=”date” order=”DESC” display_category=”0″ display_date=”1″ display_comments=”0″ display_like=”0″ display_share=”0″ display_author=”0″ category=”noticies” text_length=”0″][/vc_column][/vc_row]