Cinc motius per a regalar 'Or Líquid'

oli premium Sempre és un bon moment per a fer un bon regal, però per Nadal, molt més. I en els últims temps, regalar productes gurmet és una idea que va guanyant adeptes. Perquè amb el temps, apreciem els productes de qualitat, aquells que són elaborats amb manyaga i cura. I també aquells que aporten un plus, un plus de sabor i de salut, com l’oli d’oliva verge extra.
Efectivament, l’oli d’oliva verge extra és un regal exquisit i saludable amb el qual es captiva. Un producte sa, que agrada a tothom i a més, original.
Però, des d’ Olis Bargalló et donarem cinc motius més perquè ara per Nadal, o sempre que vulguis, regalis “Or Líquid”. Pren nota:

  1. La collita i producció d’oli d’oliva verge extra aquest any ha estat d’excel·lent qualitat. I des d’Olis Bargalló seleccionem les millors olives per a elaborar un autèntic oli gurmet, que no només és sinònim d’excel·lència i perfecció sinó també d’una gran història agroalimentària i enogastronòmica.
  2. Quan regales oli d’oliva verge extra regales salut. Gràcies a la seva composició, amb un predomini dels àcids grassos monoinsaturats en un perfecte equilibri poliinsaturat i el seu alt contingut de vitamina E, provitamina A i antioxidants, els olis d’oliva verge extra d’Olis Bargalló són el millor “regal” per a qualsevol ocasió. Recorda que la seva ingesta ajuda a conservar una bona salut cardiovascular. Regula la pressió arterial, controla el colesterol, i és un potent antioxidant. Si vols saber més beneficis de l’oli d’oliva verge extra, segueix aquest link.
  3. Regalar oli d’oliva verge extra d’Olis Bargalló en qualsevol dels nostres formats premium és un regal original i de luxe. Perquè cuidem al detall tant els envasos com les caixes deluxe.
  4. És una bona opció per als amants de la cuina. Perquè ningú millor que els que cuinen a casa per a saber apreciar les qualitats organolèptiques de cada oli. Ja t’ho expliquem en un post d’aquest blog (segueix aquest link), hi ha un oli per a cada mos.
  5. Regalar oli d’oliva verge extra d’Olis Bargalló és també una aposta pels productes d’aquí, de la terra. Entre tots hem de retornar-li el valor a l’oli d’oliva verge extra, triant-lo com un regal únic i especial, tal com ho va ser en uns altres temps. Es tracta de posar en el lloc que es mereix a un dels tresors més importants de la nostra gastronomia, no en va és autèntic “or líquid”.