CARACTERÍSTIQUES

CARACTERÍSTIQUES

L’Alt Rendiment és un oli compost per un 60% d’àcid alt oleic, la qual cosa li confereix un perfil ideal per a fregir, a més de ser més rendible i més saludable que altres olis vegetals.

És un oli, a més, ric en àcid oleic omega 9, a diferència de l’oli de gira-sol convencional, que és ric en omega 6. A més, està compost per àcids grassos monoinsaturats, la qual cosa li permet resistir les altes temperatures (el punt de fum està a 220º), sent millor que altres olis de composició amb greixos poliinsaturats.

L’oli Alt Rendiment, a més, és de color i sabor neutre, amb el que no interfereix ni modifica el sabor dels aliments que es cuinen en ell, sent perfecte per a les persones a les quals no els agrada el sabor intens d’altres olis, com el d’oliva.

Tots aquests trets garanteixen, a més, una millor conservació, convertint-ho, així, en el millor oli qualitat-preu per al professional. Així, l’Alt Rendiment garanteix al professional de la cuina que el procés de fregir no serà un procés molt car, si es realitza correctament. La bona matèria primera és essencial per a optimitzar el procés.

La presentació en envàs RPET 100%, garanteix una millor conservació, sempre que es mantingui protegit de la calor i de la llum.

RANCIMAT

El rancimat és un mètode de mesura que es calcula a 110° d’estabilitat oxidativa, d’olis i greixos en condicions accelerades, basat en la inducció de l’oxidació de la mostra per exposició a elevades temperatures i flux d’aire.

PRODUCTEHORES RANCIMAT 100º
FRIT FRIT22 h
BARGASOL25 h
ALT RENDIMIENT18 h
OLIVA50 h
VERGE EXTRA80 h
GIRASOL12 h
RUGIN15 h

PRESENTACIÓ I FORMATS  

NOMALT RENDIMENT 20 l RPET 100%
REF. PRODUCTE5020102
CODI EAN8422994000989
FORMAT45 garrafes per europalet

CONSELLS D’ÚS I CONSERVACIÓ

L’Alt Rendiment és un oli estable i resistent a les altes temperatures, perfecte per a fregir. Per a allargar la vida de l’oli i les seves qualitats organolèptiques, no obstant això, cal seguir algunes recomanacions. Aquí van algunes: