Al Nadal, regala 'or líquid'

IMG_5453Qualsevol moment de l’any és bo per a regalar Olis Bargalló, però per Nadal, és l’obsequi més gurmet. Aquest any, des d’Olis Bargalló, fundada el 1850 a Castellví de Rosanes (Barcelona), proposem una àmplia gamma de productes d’oli d’oliva verge extra prèmium.
Des de l’Antiguitat l’han atribuït propietats curatives i beneficioses per a la salut, fins i tot, un cert caràcter diví. La ciència ha avalat amb recerques els “poders” salutífers de l’oli d’oliva verge extra, per això, s’ha guanyat a pols l’atribut “d’or líquid”. El seu color, que va des del verd oliva al groc daurat, també ha jugat un paper important per a aquest apel·latiu.
Precisament, el daurat sempre ha acompanyat a Olis Bargalló. Des del 1850 seleccionem les millors olives per a aconseguir els millors olis. I només aquests, els que superen els màxims de qualitat, s’envasen en ampolles prèmium. Ampolles de vidre fosc, que mantenen intactes les qualitats organolèptiques de l’oli d’oliva verge extra, i caixes de luxe, per a conservar i guardar les “joies de la casa”.
Són propostes per a regalar aquest Nadal, que segur sabran apreciar els paladars més exigents. Des de l’oli d’oliva verge extra Arbequina Magnum (el millor de la casa i el que millor es conserva, ja que en format gran l’oli es manté durant més temps amb les seves qualitats); les ampolles prèmium de 750 ml de les varietats Arbequina, Picual i Argudell; fins a les Perles d’Olis Bargalló, que proporcionen un toc d’elegància i distinció a qualsevol elaboració culinària. Les Perles d’Olis Bargalló es presenten en quatre varietats: Oli d’Oliva Verge Extra, Oli d’Oliva Verge Extra amb bitxo, Vinagre de Riesling i Vinagre de Pedro Ximénez. En caixa de luxe.
En caixa prèmium també proposem els aromatitzats, olis d’oliva verge extra amb un toc especial. Una gamma completa: amb all, vitet, farigola, quatre pebres, alfàbrega i herbes provençals. Tots ells en format d’ampolles de vidre de 250 ml.
Tot ells, no només són regals gastronòmics, sinó que també són obsequis plens de salut.