1ª edició del Tast a la Rambla a Barcelona

Del 12 al 15 de juny va tenir lloc a la Rambla de Santa Mónica a Barcelona la 1ª edició del “Tasta la Rambla” amb gran èxit d’afluència.
Durant els dies d’exposició es van poder tastar y degustar diferents plats presentats per els xefs més importants del panorama gastronòmic Barceloní i que van fer les delicies dels vianants i curiosos que s’acostaven a la trobada gastronòmica.
Com no pot ser d’una altre manera, Olis Bargalló va estar present amb un espai on els visitants van poder tastar i descobrir els matisos dels olis d’Olis Bargalló.
També Olis Bargalló va estar present activament amb la elaboració d’un tast d’olis dirigit per Francesc Bargalló, qui va presentar i mostrar a tots els assistents les qualitats i les propietats de l’oli.
[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_separator type=”normal” position=”center” color=”#649632″ border_style=”solid”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Últimes notícies

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][latest_post type=”boxes” number_of_columns=”4″ order_by=”date” order=”DESC” display_category=”0″ display_date=”1″ display_comments=”0″ display_like=”0″ display_share=”0″ display_author=”0″ category=”noticies” text_length=”0″][/vc_column][/vc_row]